Marielle Vanbaelen

Marielle Vanbaelen

Hallo, ik ben Mariëlle.

Binnen Aqua Lemuria werk ik als energetisch coach en lichtwerker.

Ik wil mensen zich ervan bewust laten worden dat er meer is dan het leven, waar we nu inzitten. Ik word er blij van als mensen in hun hart thuiskomen en zich ervan bewust worden wie ze zijn. Dat ze geheeld kunnen worden tot wie ze werkelijk zijn, en dat is Licht en Liefde.

Zelf ben ik met spiritualiteit in aanraking gekomen door blokkades die mij belemmerden in dit leven en die niet geneesbaar waren volgens de reguliere weg. Op advies van mijn behandelaar ben ik toen gaan zoeken naar iets op het alternatieve vlak, dat mij wellicht kon helpen.

Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met reiki, waarbij ik voelde dat dit hielp. Ik merkte wat het met mijn lichaam deed in positieve zin. Dit spoorde mij aan om zelf reiki te gaan leren.

Ik werd veel gevoeliger voor mijn impulsen, mijn gevoel, mijn intuïtie en entiteiten. Tot mijn verbazing verminderde mijn klacht gedurende de eerste maand en na 3 maanden was ik volledig hersteld.

Dit leidde ertoe dat ik mijn passie ben gaan volgen op mijn spirituele leerweg. Ik ben mij gaan verdiepen in: edelstenen therapie; Healing Arts; Bachbloesems; Meester Essences; kindercoaching; Lichtwerk; etc. Door mijn ontwikkeling werd het mij duidelijk dat het de bedoeling was dat ik met kinderen en volwassenen mocht gaan werken vanuit mijn hart.

Tot op heden volg ik hierin mijn passie binnen onze praktijk Aqua Lemuria door behandelingen en workshops te geven.

Hartegroet,

Mariëlle

Stuur Marielle een berichtStuur Marielle een bericht