Over ons

Aqua Lemuria is een Praktijk gericht op Energetische behandelingen en therapie. We bieden ondersteuning in en begeleiding bij het groeien naar een vergroot spiritueel en energetisch inzicht in Jezelf en je omgeving. Als Lichtwerkers ondersteunen wij vanuit ons hart en Hoger Zelf bij bovengenoemde zaken en ook bij de hulp die gevraagd wordt vanuit de spirituele wereld, zoals het begeleiden van entiteiten naar het Licht en het energetisch zuiveren van huizen en personen.

We werken volgens de visie dat een mens meer is dan zijn lichaam en dat emoties, denken en spiritualiteit de mens heel maakt. Onze aanpak is gericht op het terugvinden van de heelheid in jezelf, het thuiskomen in je hart en het aanspreken van de eigen geneeskracht. Hierdoor bereik je innerlijke rust en het vertrouwen dat je er mag zijn op jouw manier.

Ook gaan we aan de slag met levensvragen, herstel na burn-out en coachen we mensen gedurende verscheidene levensfases.

Kinderen en volwassenen van alle leeftijden zijn welkom evenals mensen van elke religie.

We bieden ook een scala aan workshops en cursussen voor ontspanning, inzicht en intuïtieve ontwikkeling, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met eigen blokkades of anderen kunt helpen en ondersteunen op hun pad.

Voel je vrij om rustig rond te kijken op onze website voor meer informatie.

Hopelijk tot snel.

Namasté

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach