Biosensor Testen Basis

Tijdens de workshop Biosensor Testen Basis leer je werken met de biosensor volgens het testprotocol. 

 De biosensor is een meetinstrument ontwikkelt door Dr. Oberbach, waarmee je het bio-energetisch veld van het lichaam kan testen. Je kan er geen lichamelijke diagnose mee stellen. Het is een testinstrument waarmee je energieblokkades en stoorvelden kunt opsporen en meten.  Je kan de biosensor gebruiken in plaats van bijv. spiertesten zoals dit in de kinesiologie wordt gedaan (zwak en sterk testen). Dit is minder belastend voor een cliënt. Het laat je ook makkelijker direct in het energieveld van een cliënt werken, omdat het een gevoeliger instrument is, dan een pendel. Het bestaat uit een handvat, waarop je een verlengstuk kunt schroeven in de vorm van een dunne staaf met een ijzeren ring, variërend qua lengte (tussen de 17 en de 35 cm). De gebruikte materialen kunnen ijzer zijn, maar kan ook koper, messing of hout zijn, zelfs kristal. Er is aan het handvat een aansluitpunt voor een koperen kabel met nog een handvat die je aan je cliënt kan geven. Dit zodat je beter en directer afgestemd bent op het energieveld van de cliënt, zodat je als tester niet mee resoneert met de cliënt of de omgeving. Evt. te verlengen met een verdeelblok, zodat je er nog een testcircuit tussen kan zetten om de geteste materialen in te zetten. 

Je leert jezelf afstemmen op je biosensor vanuit je Hoger Zelf verbinding en je hart. Er wordt aandacht besteedt aan de wijze hoe je de biosensor vasthoudt en hoe je de antwoorden die aangegeven worden interpreteert. We leren je de werkwijze aan via het testprotocol. Je krijgt aangeleerd hoe je een testkamer kan neerzetten. Vervolgens gaan we voortesten, waarbij je controleert hoe je er zelf bij zit en hoe je cliënt erbij zit. Ook leer je de onbalans die aanwezig kan zijn tijdens het voortesten te corrigeren. Je krijgt een mapje mee waar alle informatie in staat m.b.t. het testen, zodat je thuis hier direct mee aan de slag kan. 

Er wordt tevens tijd besteedt aan het testen van resonantiemiddelen en hoe je de biosensor kan gebruiken om alledaagse dingen te testen, zoals overgevoeligheden voor voedingsmiddelen, energie in huis te testen, etc. 

 Je kan je eigen biosensor meebrengen tijdens de workshop. Heb je geen biosensor, dan is er een mogelijkheid deze aan te schaffen via Aqua Lemuria. Je kan ook gedurende de dag testen met een van onze biosensors. 

Voor meer informatie kun je even contact met ons opnemen. 

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach