Reiki Derde Graad A

De cursus Reiki Derde Graad A geeft je een verdere verdieping in het gebruik van de reiki energie, maar ook in jezelf op jouw spiritueel pad. De Eerste Graad Reiki leerde je hoe eenvoudig het is om door middel van handoplegging de Reiki energie door te geven en het volgen van het gevoel in je handen. De Tweede Graad Reiki leerde je met je bewustzijn de verschillende toepassingen van de Reiki energie te sturen. 

De Derde Graad A brengt je een stuk terug bij de eenvoud van het gebruik van de Reiki energie, door alles wat je geleerd hebt terug te brengen in het Master symbool. Reiki Derde Graad A doet een verder beroep op je Lichtpotentie, door je nog meer bewust te maken van jouw Lichtkracht en je verantwoording hierin. Je kunt dit in feite zien als een rijpwording van jouw eigen licht, verrijkt door de Reiki energie. 

 Tijdens de opeenvolgende dagdelen ontvang je 4 inwijdingen door je Reiki Master, waarbij het Master symbool als het ware in je bewustzijn wordt gebracht. Hierdoor wordt jouw Lichtkanaal verder aangewakkerd en geactiveerd om te werken met het Master symbool. Je ontvangt gedurende de cursus aanvullende technieken en symboliek om het werken met Reiki energie veelzijdiger te maken en doelgerichter. 

 Maandelijks vinden er Reiki avonden plaats, waarbij je de gelegenheid krijgt, indien je dit wenst, om medestudenten mee te begeleiden en te behandelen. Zo kan je een soort stage traject ondergaan onder supervisie van je Reiki Master, om jezelf verder te verdiepen en eventueel je reis naar de Derde Graad B soepeler te laten verlopen. Zodat je de overstap naar Reiki Master vol vertrouwen kan maken als je tijd rijp is. 

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach