Basis Energetisch Afschermen

De workshop basis energetisch afschermen kan individueel plaatsvinden of in groepsverband. 

Ben je iemand die gevoelig is voor de emoties van andere mensen? Kan je als je een ruimte binnen komt voelen wat er zich net heeft afgespeeld? Ervaar je klachten van een persoon die naast je zit in de bus, thuis op de bank of als je aan de kassa staat? Ben je moe als je gesprekken voert op het werk of binnen privé sferen? Ben je een Hoog Sensitief Persoon (HSP)? Pik je energieën om je heen op of ben je gevoelig voor entiteiten? En krijg je al deze klachten niet weggestuurd? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. 

 Tijdens de workshop basis energetisch afschermen krijg je een stukje theorie, waarbij het energie systeem van de mens inzichtelijk gemaakt wordt.  Er worden voorbeelden besproken van factoren die ervoor kunnen zorgen dat je gevoeliger bent voor de prikkels uit je omgeving. Ook wordt besproken hoe invloeden van buitenaf je energiepeil omlaag halen en hoe dit werkt. Vervolgens wordt er op jouw persoonlijke behoefte en ervaringen ingegaan om te inventariseren welke topics prioriteit hebben voor jou om aan bod te komen. 

 Hierna krijg je praktische handvaten aangereikt en gaan we deze oefenen, zodat je het effect hiervan kan voelen. 

 Volgende items komen aan bod: 

  • Hoezo sta je hetgeen er gebeurd toe, ben je bewust van je intentie hierin 
  • Hoe stuur je wat je overpakt van anderen weg 
  • Basistechnieken die helpen om in je kracht te blijven 
  • Basistechnieken om je energetisch af te schermen 
  • Energie opnemen vanuit de oneindige Bron 
  • Hulp vragen vanuit de Lichtwereld 

 Tijden van de workshop kunnen variëren afhankelijk van de samenstelling. Groepsworkshop: 10:00 uur tot 16:00 uur. Tussendoor is een korte lunchpauze. Lunch zelf meebrengen. Koffie en Thee is aanwezig. 

Individueel maximaal 2 uur. 

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach