Intuïtief tekenen

Tijdens de workshop intuïtief tekenen word je uitgenodigd om verbinding te maken met je creativiteit door middel van een korte meditatie.  

Uitgangspunt is, of je nu kan tekenen of niet, er is altijd iets wat op papier gezet kan worden. Laat je leiden door je gevoel. 

Als eerste ga je een tekening maken voor jezelf.  Als je klaar bent hiermee, mag je de tekening delen in de groep en er eventueel over vertellen wat je al weet.  

Hierna wordt de groep gevraagd of er aanvullingen zijn op jouw tekening, die wellicht gedeeld mogen worden. Als je dan je informatie verzameld hebt, maken we zo het rondje af totdat iedereen in de groep zijn tekening heeft kunnen delen en inzichten heeft kunnen vergaren. 

Na de pauze wordt er gestart met het maken van een tweede tekening. Ook deze wordt weer geheel op gevoel gemaakt, alleen met de intentie dat deze voor iemand anders in de groep is. Het kan dan zijn dat je al weet voor wie je de tekening maakt. Zo niet , dan wordt de tekening als deze klaar is besproken en kun je aangeven wat deze volgens jou betekent. Dan wordt er voor aanvullingen gevraagd binnen de groep. De tekening is voor degene die zich in de beschrijving herkent. Deze mag dan de tekening mee naar huis nemen.  

Het kan soms zo zijn dat een tekening voor meerdere mensen is in de groep. Dan kan er een foto gemaakt worden van de tekening, zodat ieder toch de energie mee naar huis kan nemen. Door deze manier van tekenen en bespreken, leer je meer op je gevoel af gaan en hierop te vertrouwen. Tevens ontvang je inzichten over jezelf en eventueel werkpunten die je mee kan nemen op jouw pad. 

De tekeningen mag je naderhand mee naar huis nemen. 

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach