Edelstenen legging met de Lichtwesen Meester Essences

De Lichtwesen Meester Essences bevatten de energie van de Opgestegen Meesters. 

Een Opgestegen Meester is ooit een mens op aarde geweest die meerdere levens heeft doorstaan en alle lessen geleerd heeft die te leren vallen als mens zijn. Na al deze levens heeft een Opgestegen Meester ervoor gekozen om de mensheid te dienen met zijn lessen en zijn energie, opdat de mensheid in zijn totaliteit sneller naar verlichting kan groeien.  

Vaak hebben deze Meesters op aarde belangrijke dingen gedaan voor de mensheid of grote lessen en verandering teweeggebracht door hun aanwezigheid. 

Enkele voorbeelden van deze Opgestegen Meesters zijn: Boeddha, Kwan Yin, Vrouwe Portia, Maria, Jezus, Kuthumi, El Morya, Saint Germain, Vrouwe Nada, etc. 

Voor de geïnteresseerden zijn veel channeling berichten wereldwijd beschikbaar van deze Opgestegen Meesters, allen vanuit Liefde en Licht. Deze zijn verkrijgbaar via boeken of te vinden binnen het internet. 

Tijdens deze sessie wordt een Meester Essence olie uitgekozen die aansluit op het thema waarvoor je komt. Dit gebeurd door de verbinding die we maken met het Hogere Zelf, maar soms ook door de cliënt zelf. Hierop volgend wordt de informatie van de uitgekozen olie en het thema waarvoor de olie staat besproken. Hierna wordt je uitgenodigd om op de behandeltafel plaats te nemen in een ontspannende liggende houding. Gemakkelijke kleding is dan ook aan te raden. Er worden dan edelstenen uitgekozen die passen bij de Meester Essence olie en die resoneren met het thema waarover het gaat. De edelstenen worden op een specifieke manier om je heen of op je gelegd, wat ervoor zorgt dat je energieveld oftewel je aura geharmoniseerd en opgeladen wordt. Hierna wordt je aura opgevuld met de uitgekozen Meester Essence olie. Tevens wordt indien nodig olie aangebracht op specifieke Meridiaan punten corresponderend met het thema waarvoor je komt. Vanaf dit moment wordt de blokkade aangeraakt en kan het helen beginnen. Hierna verblijf je onder toezicht nog enige tijd in ontspanning in deze stenenlegging liggen. De stenenlegging wordt ondersteund door rustgevende muziek en energetisch werk. Nadat de Meester Essence olie en de edelstenen hun werk gedaan hebben ontvang je nog ter afsluiting een korte energetische massage om alles wat losgemaakt is weg te halen. Je krijgt na de sessie een buisje olie mee en een edelsteen wat bij het thema hoort om bij je te dragen ter ondersteuning van het helingsproces. Deze behandelmethode kan na de sessie nog enkele weken nawerken. 

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach