Reiki Derde Graad B (Reiki Master)

Als afsluiting van de Reiki leerweg staat de Reiki Derde Graad B.  

Bij voltooiing mag je jezelf Reiki Master noemen in de ‘Usui Syteem van Natuurlijke Heling’. Je kan niet alleen het volledige arsenaal van Reiki gebruiken om jezelf en andere mensen te behandelen, je kan tevens zelf mensen inwijden in de Reiki energie. Het is een mooie basis om je eigen praktijk te starten. Je ontvangt na afloop een certificaat met vermelding ‘Reiki Master’. 

 De Derde Graad B wordt gegeven gedurende 2 dagdelen achter elkaar. Hierin krijg je de laatste 4 inwijdingen door je Reiki Master gegeven. Tijdens de dagdelen wordt de focus gelegd op het aanleren van de inwijdingen voor alle Reiki Graden.  Het is tevens een reflectie moment voor jezelf om te kijken naar alles wat je geleerd hebt tot nu toe. Het is een terugblik hoe jouw Reiki leerweg is geweest en hoe je er nu in staat en mee omgaat. Ook wordt gekeken naar je deelname in de Reiki avonden en je bijdrage hierin. 

 Ook wordt er aandacht besteed aan jouw verdere plannen met Reiki en hoe wij als Reiki Master hierin ondersteuning kunnen bieden. Je staat er hierna niet alleen voor. Ook blijft de Reiki terugkom avond voor jou ter beschikking. 

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach