Reiki Eerste Graad

De cursus Reiki Eerste Graad vindt plaats op 2 opeenvolgende dagen, waarbij je door een Reiki Master 4 inwijdingen krijgt. Met deze inwijding maakt de Reiki Master jouw energie kanaal weer toegankelijk voor het ontvangen van de Reiki energie.  Dit kanaal loopt via je kruin door alle chakra’s heen en vanuit je hart naar je handen. De Reiki Master opent en activeert tijdens de inwijding je handchakra’s, opdat je de Reiki energie via je handen kan doorgeven en zo ‘helende handen’ hebt. Deze helende handen zijn in eerste instantie een geschenk voor jezelf om je te bevrijden van blokkades en oude energieën die je niet meer dienen. Tevens leer je hoe je iemand anders kan behandelen met Reiki. 

Dag 1 

Na je eerste inwijding krijg je een stuk theorie volgens het ‘Usui Systeem van Natuurlijke Heling’. Je leert hoe de Reiki ontstaan is en hoe je hiermee op eenvoudige manier kan werken. Na de theorie krijg je een stoelbehandeling van je Reiki Master. Hierna is er nog ruimte voor vragen. De eerste dag wordt afgesloten met een inwijding. 

Dag 2 

Nadat je de derde inwijding hebt ontvangen wordt besproken of er nog vragen zijn of ervaringen zijn die je delen wil. Hierna wordt de theorie weer opgepakt en leer je hoe de handposities werken en wat je nog meer met Reiki kan. Hierna ontvang je de laatste inwijding en mag je zelf als afsluiting een stoelbehandeling onder begeleiding geven. Hierna ontvang je een certificaat en kan je aan de slag gaan met de Reiki energie. 

Maandelijks worden er Reiki avonden georganiseerd, zodat je met vragen die je nog zou hebben terecht kunt. Ook ontvang je op deze avonden begeleiding van je Reiki Master om de handopleggingen bij medestudenten te oefenen. Zo heb je de kans om in een veilige omgeving te oefenen en te groeien met Reiki energie. 

 Heb je in het verleden al eens de Eerste Graad inwijdingen gehad en ben je toe aan een verfrissingscursus? Dan is dit bij ons ook mogelijk

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach