Consult gesprek

Als ziel kom je heel, puur en onbeschadigd op deze aarde aan. Je bestaat uit puur Licht. Gaandeweg als je gearriveerd en genesteld bent in je lichaam begint er iets te wringen. Het is donker waar je bent, weinig ruimte. Er zijn misschien al verwachtingen, oordelen of angsten die je meekrijgt terwijl je nog niet geboren bent.

Hierna arriveer je in al je glorie, echter alles doet pijn, het licht is fel, wordt je omarmd of niet, is het veilig?

Er ontstaat een breuk in je heelheid, een barst in je bubbel, je gaat erdoor en keert vervolgens in jezelf terug… Je ego is ontstaan, je afweermechanisme die je beschermt tegen de pijn, emoties die je niet waar wilt hebben en niet wil voelen. De plek waar dit gevoel pijn doet in je lichaam ga je vermijden. Hoe meer je ego je beschermt tegen allerlei invloeden, hoe meer plekken als het ware onbewoond worden in je lijf. Je gaat toevlucht zoeken elders in je lichaam, en de plekken die niet meer bewoond zijn met jouw bewustzijn worden steeds doffer en verwaarloosd. De doorstroming stopt en er gaan klachten ontstaan. Je lichaam probeert je hier subtiel bewust van te maken… hoe meer je die boodschap van je lijf ontwijkt hoe erger de klachten zullen worden.

Je verliest contact met je intentie en bedoeling, welke je had toen je pas op aarde arriveerde. Je raakt de weg kwijt. Wat was alweer mijn doel op aarde? Waarom ben ik hier? Wat is de zin van mijn leven?

Soms kan je verbinding houden met wie je bent en heb je nergens last van en lijkt alles prima te verlopen. Maar er komt een moment dat je vastloopt en je niet meer kan ontwijken of ontvluchten wie je bent. Je lichaam maakt je dit duidelijk. Veelal worden klachten dan erger. Je wordt bijvoorbeeld:

  • Gevoeliger voor zaken 
  • Krijgt een burn-out 
  • Bent prikkelbaar 
  • Ervaart angsten 
  • Hartkloppingen wegens gebrek aan eigenliefde 
  • Minder lucht omdat je jezelf van vrijheid laat beroven 
  • Rugklachten omdat je niet voor jezelf gaat staan in je kracht 
  • Onbalans in je emoties 

Tijdens een consult/ intake gesprek gaan we in kaart brengen waar je last van hebt. Wat zijn de signalen van je lijf, je gevoel, emoties, je mentaal beeld en je spiritualiteit? Waar loop je steeds tegenaan in je leven en wat hindert je?

Als dit helder is bespreken we de opties qua behandelingen en wat we hierin voor jou kunnen betekenen. Hierin zijn we open en transparant, vanuit ons gevoel en in verbinding met ons hart en Hoger Zelf samen met de jouwe. Vervolgens wordt er op jouw persoonlijke behoefte afgestemd en een traject gestart, waarin het hoofdthema centraal staat bij alle behandelingen en sessies, zodat je gaandeweg stap voor stap steeds meer in je kracht kan gaan staan en jouw heelheid gaat terugvinden. Je jouw Licht weer gaat toe eigenen en laat stralen en steeds meer gaat leven in contact met jouw innerlijke bron van heling.

Voor een consult gesprek kan telefonisch een afspraak gemaakt worden, via e-mail of via onze website.

Belangrijk is het dat je jezelf veilig en vertrouwd voelt en een commitment met jezelf aan wil gaan.

Kies voor jezelf. Ga in je eigen kracht staan.