Lichtzuivering uit de hemel

Lichtzuivering uit de hemel

Wat ben ik altijd dankbaar als ik de wolken zie op deze manier. Op de wijze hoe het zonlicht doorbreekt in stralen van verlichting, raakt mij diep in mijn lichtwerkershart.
Ik voel dan bevrijding en verlichting. Een kans om een keuze te maken. Een nieuwe start.
Voor mij voelt het als een moment dat er vanuit het Licht een baken straalt, die een oproep doet aan alle entiteiten en overleden zielen die nog in het donker zitten, om liefdevol naar het Licht te gaan. Te laten zien dat er hoop is in plaats van geen uitweg meer, dat er een thuis is om heen te gaan in plaats van de weg niet te weten en te blijven zwerven of hangen, dat verdriet en boosheid mogen plaatsmaken voor gelukzaligheid en liefde. Elke keer als ik de zonnestralen zie doorbreken, dan voel ik de reiniging die plaatsvindt, en de verlichting en vrolijkheid die ontstaat.De stralen van de zon die de Aarde aanraken en de weg wijzen, net zoals een vuurtoren. De blijheid van oude zielen die eindelijk de weg terug hebben gevonden naar hun thuis.

Van blijdschap rolt er dan soms een traan over mijn wang en denk ik, ‘ach, wat ben ik weer lekker sentimenteel, maar wat is het toch mooi geregeld hierboven.’

Niemand wordt achter gelaten, iedereen die ervoor kiest kan vrij zijn.

-John-