Healing Arts Therapie

De Healing Arts Therapie is gebaseerd op het zelfgenezend vermogen van de cliënt mede door ondersteuning van de Liquid Light Frequencies. 

Het menselijk lichaam is een informatieveld, waarin alle informatie van dit leven en alle voorgaande levens zijn opgeslagen. Onverwerkte trauma’s uit vorige levens of uit je kindertijd werken door in het nu en bepalen hoe je reageert op situaties. Deze informatie is opgeslagen in de cellen van je botten, bloed, zenuwstelsel, organen en in je DNA-structuur. Ons dagbewustzijn probeert oude pijn niet te voelen door de aandacht en de adem uit een bepaald gebied weg te houden en op deze manier maar ten dele ons lichaam te bewonen. Ook hele fijne ervaringen uit andere tijdwerkelijkheden/ dimensies kunnen je het gevoel geven dat het niet fijn is om in een menselijk lichaam te wonen, waardoor een deel van jou niet in je lichaam is. Dit zijn vaak onbewuste mechanismen, die kunnen leiden tot allerhande lichamelijke of psychische klachten. Het besef dat jijzelf de sleutel bent om iets aan het probleem te doen, brengt mensen voor een sessie bij een Healing Arts therapeut. 

De werking van de Liquid Light Frequencies en de sprays. 

Lichttrilling is het werkzame bestanddeel dat is opgeslagen in de vloeistof van de Healing Arts Liquid Light Frequencies. Lichtfrequenties zijn informatievelden. De drager van informatie is water en daarnaast brandewijn als conserveermiddel (11% alcohol). 

Licht genereert zelfgenezing. 

De lichttrilling van een Healing Arts flesje activeert licht als bron van zelfgenezing en werkt op de fijnstoffelijke lichamen; de emotionele, mentale en spirituele lichamen. Deze sturen het fysieke lichaam aan. Daarnaast heeft het fysieke lichaam een eigen intelligentie die wij lichaamsintelligentie noemen. Deze lichaamsintelligentie is aangesloten op ons Bron-bewustzijn. Ons DNA is een representant van dit lichaamsbewustzijn. Het is zuiver en eerlijk en de informatie wordt niet gekleurd door emoties. De lichaamsintelligentie praat met ons door gevoel en intuïtie. Veel mensen moeten opnieuw leren met het lichaamsgevoel te communiceren omdat zij dit in hun kindertijd zijn gaan onderdrukken. 

De Healing Arts flesjes werken langs twee kanten. Zij herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, gevoel en intuïtie worden sterker en vergroten onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. De Healing Arts flesjes versterken de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen. 

De Healing Arts druppels en sprays kunnen door iedereen gebruikt worden, ook kinderen, zwangere vrouwen en dieren. 

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach