Reiki Tweede Graad

De cursus Reiki Tweede Graad vindt plaats twee opeenvolgende dagen. 

Tijdens deze cursus ontvang je 4 inwijdingen van je Reiki Master, waardoor het potentieel van de Reiki energie verhoogd wordt die je als kanaal kan doorgeven. De Tweede Graad gaat dieper in op hoe je jezelf en anderen effectiever en doeltreffender kunt behandelen. Je leert je bewust te zijn van je intentie en hiermee te werken met de Reiki symbolen.  

 Met het gebruik van de Reiki symbolen leer je:  

  • hoe je een Reiki behandeling kan geven door afstand en tijd te overbruggen 
  • hoe je mentale en emotionele blokkades inzichtelijk kan maken en kan behandelen 
  • hoe je de Reiki energie kunt versterken en krachtiger kan laten werken 

 Omdat je vrijer word in het werken met de Reiki energie is het belangrijk dat je de juiste intentie hebt daar je verantwoording bij het werken met de Reiki Tweede Graad groter wordt. 

Om de Tweede Graad Reiki cursus te volgen dien je de Eerste Graad Reiki te hebben afgerond.  

Dag 1 

Voordat we starten kijken we naar je groei in de Reiki Eerste Graad en je motivatie. Als eerste krijg je een inwijding door je Reiki Master. Vervolgens wordt de theorie behandeld van de Tweede Graad volgens het ‘Usui systeem van Natuurlijke Heling’. De Reiki symbolen worden uitgelegd en geoefend. 

Je ontvangt als afsluiting de tweede inwijding van je Reiki Master.

Dag 2 

Er wordt gestart met de derde inwijding door je Reiki Master. Er wordt even gesproken over je ervaringen en vragen. Vervolgens wordt aanvullende theorie doorgenomen en worden hierna de Reiki symbolen weer geoefend. Je leert hoe je je eigen levensjaren kan behandelen en hoe je een Reiki douche kan plaatsen. Je ontvangt de laatste inwijding van je Reiki Master. Dan ga je aan de slag met het sturen van Reiki op afstand. Hierop volgt een evaluatie moment, waarbij vragen nog aan bod komen. 

Hierna ontvang je een certificaat en kan je aan de slag gaan met de Reiki energie. 

Maandelijks worden er Reiki avonden georganiseerd, zodat je met vragen die je nog zou hebben terecht kunt. Ook ontvang je op deze avonden begeleiding van je Reiki Master om de handopleggingen bij medestudenten te oefenen en Reiki op afstand te sturen. Zo heb je de kans om in een veilige omgeving te oefenen en te groeien met Reiki energie. 

 Heb je in het verleden al eens de Tweede Graad inwijdingen gehad en ben je toe aan een verfrissingscursus? Dan is dit bij ons ook mogelijk

John Drinckwaard
John Drinckwaard
Energetisch Coach
Marielle Vanbaelen
Marielle Vanbaelen
Energetisch Coach