Release album “Angelic Redeemer Remastered”

Release album “Angelic Redeemer Remastered”

Nu verkrijgbaar; het spirituele rock/ metal/ powermetal album Angelic Redeemer Remastered. Geschreven en uitgevoerd door John, onder zijn artiesten naam John Melfice.

Het album Angelic Redeemer Remastered gaat over zijn eigen spirituele ervaringen en ontwikkelingen met alle onzekerheid, blokkades en verlichting die er op een spirituele reis bij horen. Het album werd voor het eerst uitgebracht in 2017. In december 2021 werd het album opnieuw opgenomen. De muziek is ingespeeld in 432 hertz. Dit is de frequentie van het hart. Hierdoor kunnen de songs makkelijker toestromen in het hartbewustzijn.

De songs volgen een mens in ontwaking en volgt het verhaal van zijn ontwikkeling. Thema’s zoals door  zijn angsten gaan, het verbinden met het Hogere zelf, thuiskomen in je hart, het loslaat proces van je ego en trots, het accepteren van je duistere kant om licht te worden en zo te ascenderen naar het lichtwezen dat je bent. Laat je verrassen en meenemen op deze mooie reis! Wellicht herken je gedeelten en resoneert er een onderdeel of blokkade bij je, waardoor je ondersteuning kan voelen of zodat het hierdoor omgezet kan worden.

Hieronder enkele links waar het album te luisteren/ streamen is:

Spotify

Apple Music

Amazon Music

Youtube

Youtube Music

Wil je graag het album digitaal kopen, dat kan via Bandcamp