John Drinckwaard

John Drinckwaard

Hallo, ik ben John.

Ik werk binnen Aqua Lemuria als energetisch coach en lichtwerker.

Vanuit mijn hart wil ik mensen helpen een bewustzijnssprong te maken. Bewustzijn dat er meer is dan alleen het Aardse Zijn en dat je in verbinding kan gaan staan met het Lichtwezen in jezelf en tegelijkertijd veilig en krachtig vanuit liefde hier op Aarde aanwezig kan zijn.

Mijn hart hunkert naar een wereld waarin we samen naar verlichting kunnen werken en vanuit ons hart met elkaar kunnen connecteren, zonder oordeel, zonder ego. Gewoon zijn wie je bent met jouw unieke kwaliteiten.

Ik was mij al vroeg van bewust in mijn kinderjaren dat er meer was dan wat we konden zien of verklaren. Door nare ervaringen ben ik mij echter gaan afsluiten voor alles wat ik zag en voelde. Maar ergens bleef er een onderbuikgevoel bestaan en een verlangen naar meer dan wat het dualistische op aarde mij kon geven.

Na het overlijden van mijn vader op mijn 19e levensjaar, is mijn bewustzijn aangewakkerd vanuit de vraag, wat is nu de zin van het leven en waarom ben ik hier? Ik vond antwoorden in esoterische boeken en in contacten die ik kreeg met mensen om me heen die met dezelfde vragen rondliepen. Ik merkte dat ik kon voelen wat mensen voelden en kon uitleggen hoezo mensen bepaalde gedragingen vertoonden.

Ik begon te magnetiseren met mijn handen vanuit een soort reflex en kon zo pijn wegnemen. Ook begon ik energie te zien, zoals auravelden en entiteiten.

Alleen was alles uit balans, zonder een goede zelfbescherming en gronding.

Dit heb ik later pas geleerd toen ik Mariëlle heb leren kennen.

Ik begon helder te krijgen waarom entiteiten me “lastigvielen” midden in de nacht en werd me bewust van mijn taak als Lichtwerker hierin. Hierdoor heb ik leren omgaan met entiteiten van allerlei kaliber, zowel positief als negatief en de manieren die er zijn om ze te helpen naar het Licht. Het resultaat gaf me telkens weer een gevoel van voldoening en diepe blijdschap.

Ik heb daarna mijn magnetiseren samengevoegd met het leren van reiki, waarbij ik ook het verschil ervoer in het omgaan met en ook het loslaten van de klachten van anderen.

Uiteindelijk leidde mijn weg me naar de opleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut en Lichtwerk, waarbij ik zoveel meer verdieping heb mogen ervaren in mijn zijn, het ontwikkelen van mijn Hoger Zelf verbinding, een heel scala aan behandelmethoden geleerd heb en het allerbelangrijkste ontdekt heb voor mezelf.

Mijn hart volgen op mijn unieke weg en mijn droom waarmaken om een aandeel te hebben in de vorming van een betere wereld waarin we samen kunnen leven vanuit ons hart. Het begint bij mezelf, mijn eigen licht dat ik mag laten schijnen op de plaatsen waar het voor anderen nog donker is.

Ik ben ieder dag weer dankbaar voor hetgeen mij aangereikt is en nog elke dag opnieuw aangereikt zal worden.

Bedankt dat jullie mijn leraren zijn.

Hartegroet,