Healing Arts Therapie – Verdieping Cursus 1

 

In deze zesdaagse cursus gaan we verder in op de materie van de basiscursus Healing Arts Therapie. Je krijgt makkelijk toepasbare healingtechnieken aangereikt, waarmee je de cliënt leert ondersteunen in zijn/haar helende reis.

Het speelveld van healing van deze cursus is het helen van het huidige aardse leven vanaf de conceptie tot nu,  het helen van vorige levens waaronder die in Lemurië en Atlantis. Tevens besteden we aandacht aan het energetisch behandelen van psychosomatische ziekten. Centraal staat het werken onder leiding van het Hogere Zelf en het werken vanuit heelheid. Dit geldt zowel voor de therapeut als de cliënt.

Onderwerpen Healing Arts, Verdiepingscursus 1

Dag 1
Aarden met lichtenergie. Bewustwording en trillingsverhoging. De principes van healing. Het werken met en vanuit het zelfgenezend vermogen. Bronnen van heelheid. Door het interactief werken met de cliënt ondersteun je deze in het werken met zijn/ haar intuïtieve informatie. Het leren vragen stellen.

Dag 2
Verbinding maken met je Ik Ben. Helen vanuit het huidige lichtbewustzijn. Het werken vanuit onvoorwaardelijk liefde. Het werken met lichtwezens. Het helen van het innerlijke kind. (Het werken met actuele beelden van de eigen kindertijd of van andere personen).

Dag 3
De verschillende dimensies en hun werkingsveld. Samenwerken met geestelijke begeleiding. Sessie op deze geestelijke samenwerking. Verschil astrale werelden en de hogere dimensies.

Dag 4
Helen van het verleden door het herschrijven van de persoonlijke geschiedenis. Multi-dimensionaal helen. Inzicht in het begrip parallelle werkelijkheden.

Dag 5
Het werken met energetische koorden met zowel levende als overleden mensen. Koorden in zowel het huidige leven als naar vorige levens. Het doorbreken van magische beïnvloeding vanuit vorige levens.

Dag 6
Het helen van familielijnen: het helen van 7 generaties achteruit en vooruit. Het helen van meerdere levens.

Verplichte literatuur:
Milanovich, Norma J en S.D. McCune, ‘Het licht zal je bevrijden’ , Uitgeverij Petit, Tiel 1999.
Kenyon, Tom en Verginia Essene, ‘Het Harthor-Materiaal’, Uitgeverij Petit, Laren 2002.
Pamela Kribbe, Gesprekken met Jeshua, Zwerk Uitgevers Altamira 2013.
De film: ‘What the bleep do we know’

Aanbevolen literatuur:
Melchizedek Drunvalo, ‘geometrie van de schepping’, Meta Vision, Baarn, 2000.
Megre Vladimir, ‘Anastasia’ en ‘De zoemende ceders van Rusland’, schilpadboeken, Amsterdam 2005.

Deelname kosten: € 520,-  inclusief cursus materiaal, koffie en thee. Lunch zelf meebrengen.
Tijdsduur van 10 uur tot 16.30 uur.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over:

terug naar Healing Arts Opleiding
Healing Arts Therapie, Basis Cursus

Aanmeld formulier
Vul hier aub uw email ares in zodat we kunnen reageren.
Selecteer hier het onderwerp
Plaats altijd in het bericht, de datum en om welke workshop/cursus het gaat om je aan te melden. Plaatsing wordt bevestigd in de mail.