Healing Arts Opleiding

 

De opleiding Healing Arts Therapie is verdeeld in een viertal cursussen, waarvan de Basiscursus als eerste gevolgd dient te worden. Daarna volgen de Verdieping cursussen 1, 2 en 3.

Na afronding van de gehele opleiding ontvang je een certificaat. Je bent dan gekwalificeerd als Healing Arts Therapeut waardoor je in staat bent om te werken met de Healing Arts Therapie en de Healing Arts Liquid Light Frequenties (Healing Arts Lichtremedies).

Uitgangspunten Healing Arts Therapie

Healing Arts Therapie is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  • Healing Arts Therapie trainingen zijn gericht op het versterken van het contact met het Hoger Zelf. Want het Hoger Zelf is de healer.
  • De therapeut/ healer begeleidt de healing vanuit zijn/haar liefdesenergie en bewustzijn. Het eigen bewustwordings- en helingsproces van de therapeut staat zodoende in de cursus voorop.
  • Er wordt onder leiding van het Hogere Zelf gewerkt met de innerlijke informatie van de cliënt. De cliënt genereert de informatie en de therapeut/ healer ondersteunt om deze betekenis te geven en te plaatsen binnen het grotere geheel.
  • Het lichaam is een essentiële ingang voor het oplossen van oude blokkades en is vervolgens ook de drager van een hogere vibratie.
  • Lichaam, Ziel en Geest zijn bij de healing betrokken. Iedere healing is een toevoeging aan het morfogenetische veld van heelheid en liefde.
  • Doel van de healing is het verder activeren van het Hogere Zelf waardoor meer liefde en licht voor het zelf ontstaat. Hierdoor wordt een hogere lichtenergie gegenereerd.

 

Klik op onderstaande links voor meer informatie over:

Healing Arts Therapie, Basiscursus
Healing Arts Therapie, Verdieping 1

Informatie over Verdieping cursus 2 en 3 volgen binnenkort.